Støt lokalt

Lokale virksomheder står med store udfordringer både i forhold til tabt indtægt men også tabt produktivitet.

Find rette Sport og Fritid butik

Butikker der tilbyder

Sport og Fritid butikker i Næstved

Sport og Fritid
GavekortLevering til dørenWebshop

JULEKAMPAGNE PÅ MASSER AF VARER

Everdrupvej 27
Tappernøje
Læs mere
Telefon: 21425000
MobilePay: 590520
Sport og Fritid
GavekortLevering til dørenWebshop

Sadelmager Jan Guldborg

Everdrupvej 27
, 4733
Tappernøje
Eksklusivt udvalg af Ride- og jagtudstyr, Sports bh´er og skønne dametasker mm... Der må gerne være plads til lidt luksus, og følelsen at være dejligt og rigtig godt klædt på med lækkert og perfekt tilpasset udstyr, hvad enten du er passioneret rytter, jæger eller bare elsker at forkæle dig selv, og den du holder af! Og det er vores vision at hjælpe dig med lige præcis dét. I vores webshop finder du derfor et eksklusivt håndplukket sortiment til ridning, jagt og livsstilen der følger med. Vi har også en fysisk workshop / butik hvor du efter aftale kan komme og se /købe / afhente de produkter vi tilbyder. Intet ved sadelrådgivningen, sadelmageriet eller de produkter du finder på webshoppen, er overladt til tilfældighederne. Der er kælet for både funktionalitet, kvalitet, detaljerne i design, materialevalg og den lange holdbarhed. Vi vælger kun at tilbyde produkter fra nogle af de bedste leverandører, som har den samme passion som os – nemlig en passion for kompromisløst godt håndværk. Se mere på Sadelmagerjanguldborg.dk. Vi bor i Tappernøje og har fleksible åbningstider efter aftale.
Læs mere
Telefon: 21425000
MobilePay: 590520
Sport og Fritid
GavekortVideo mødeWebshop

Encaustic voksmaling

Lundebakkevej 18E
, 4684
Toksværd
Ønsker du at arbejde med kreative kort og malerier.Det er sjovt med Voksmaling og nemt at komme i gang. Brug malejern, voksfarver og specialkarton, som ligger i startpakken. Materialer til voksmaling kan købes i mit galleri eller på min webshop. Tilbud i marts 2020. 1 startpakke + 32 ekstra voksfarver sælges til 700kr. 2 bøger på dansk sælges til 1 bogs pris. 120kr. Ved afhentning i galleri kan aftales at varerne stilles et sted, hvis du ikke ønsker at besøge mit galleri.
Læs mere
Sport og Fritid
GavekortVideo møde

Biosol Næstved

Lundebakkevej 18E
, 4684
Toksværd
Biosol - Miljøvenlig rengørings produkter er virkelig aktuelle lige nu. Med microfibrene og lidt vand kan du fjerne op til 99% af bakterierne. Ved normalrengøring med klud og kemikalier udgør det ca. 85%. Du spare både tid, vand og kemikalier ved at bruge Biosols microfiber produkter. Du kan bestille Biosol produkter hos mig. Kan afhentes i mit galleri, hvor der selvfølgelig er håndsprit til rådighed. Vi kan også aftale du afhenter produkterne, ved jeg sætter dem klar til dig et aftalt sted. Brug Biosols microfiber. Fibrene er ultratype i tråden og fungerer som en spiral. Derfor kan fedt og snavs trænge sig op i kluden. Du kan tørre af med en ren overflade op til 7 * kludens egen vægt, før fibrene er mættet.
Læs mere
Telefon: 21201202
MobilePay: 21201202
Sport og Fritid
Levering til dørenSecond-HandWebshop

Skiltetrylleriet

Ravnstrupvej 1
, 4160
Herlufmagle
Læs mere
Telefon: 32193219
MobilePay: 41153