Støt lokalt

Lokale virksomheder står med store udfordringer både i forhold til tabt indtægt men også tabt produktivitet.

Find rette Dametøj butik

Butikker der tilbyder

Dametøj butikker i Næstved

Dametøj
City-to-goLevering til døren

GREY’s

Axeltorv 9a
, 4700
Næstved
Grey's på Axeltorv tilbyder lækkert og velsiddende tøj til str. 38-54/56 til kvinder med former. Vi har udvalgt nogle de efter vores mening bedste danske mærker, som har sat særlig fokus på kvindekroppen med former. Her finder et håndplukket udvalg af de nyeste kollektioner fra ONLY Carmakoma, Junarose, Nr. 1 by Ox, DNY, Gozzip, TifTiffy og Zoey. Hos Grey's kan du blive klædt på, så du altid føler dig smuk og godt tilpas, og vi har selvfølgelig også masser af tilbehør i form af tørklæder, bælter, smykker m.m. Vi står altid til rådighed med gode råd om kropstype, snit, farver og styling, for vores mål er, at du som kunde altid skal føle dig glad og tilfreds med dit køb. Så nu er det slut med at kigge langt efter modeller, som ikke laves i din størrelse, slut med frustration over dårligt siddende, kedelige tunikaer og slut med at føle dig forkert, fordi det hele (eller halve) alligevel er for småt. Kom ind og få en kop te eller kaffe, kig i et plus-size modeblad eller en selvkærlig bog, og lad dig inspirere af vores udvalg af håndplukkede plus-size mærker, vores hyggelige lounge og den kropspositive atmosfære. Hos Grey’s er der god plads i prøverummet, gratis kaffe/te/kakao og et altid glad og hjælpsomt personale, som glæder sig til at lære dig at kende og finde lige præcis det outfit, som gør dig i godt humør. Vi glæder os til at se dig på Axeltorv 9A i Næstved. Se mere om Grey's og vores mærker på www.greys.nu eller følg os på Instagram og få masser af inspiration til dit næste tøjkøb. Grey's - Fordi dét er go stil.
Læs mere
Telefon: 31425442
MobilePay: 512166
Dametøj
Webshop

My Heaven

Kindhestegade 3 b St tv
, 4700
Næstved
My Heaven er en tøjbutik til den modebevidste kvinde. Vi sælger tøj, sko, tasker og smykker. Vi går op i ærlighed og nærvær med vores kunder og vil yde vores bedste service.
Læs mere
Telefon: 52501025
MobilePay: 411996
Dametøj
GavekortLevering til dørenWebshop

20% PÅ ALT

Torvestrædet 11
Næstved
Læs mere
Telefon: 42941516
MobilePay: 42941516
Dametøj
GavekortLevering til dørenWebshop

Saint Clair

Torvestrædet 11
, 4700 Næstved
Næstved
Indehaver Trine Skaarup indkøber varelager i Paris, og bestræber sig sammen med sine medarbejder på at håndplukke, den helt rigtige kvalitet, og sin helt egen stil. Hun er afsted ca. hver 5 uge, for netop at gøre butikken helt unik. Det er meget sjældent, at den samme varer kommer hjem 2 gange, man skal derfor være hurtig hvis man har forelsket sig i en style 🙂 Hos Saint Clair har vi tøj, accessories og sko, der kan få enhver kvinde til at føle sig unik, og til virkelig gode priser.
Læs mere
Telefon: 42941516
MobilePay: 42941516