Find rette butik

Butikker der tilbyder

Støt lokalt

Lokale virksomheder står med store udfordringer både i forhold til tabt indtægt men også tabt produktivitet.

Alle butikker i Næstved

Sport og Fritid
GavekortLevering til dørenWebshop

Sadelmager Jan Guldborg

Everdrupvej 27
, 4733
Tappernøje
Eksklusivt udvalg af Ride- og jagtudstyr, Sports bh´er og skønne dametasker mm... Der må gerne være plads til lidt luksus, og følelsen at være dejligt og rigtig godt klædt på med lækkert og perfekt tilpasset udstyr, hvad enten du er passioneret rytter, jæger eller bare elsker at forkæle dig selv, og den du holder af! Og det er vores vision at hjælpe dig med lige præcis dét. I vores webshop finder du derfor et eksklusivt håndplukket sortiment til ridning, jagt og livsstilen der følger med. Vi har også en fysisk workshop / butik hvor du efter aftale kan komme og se /købe / afhente de produkter vi tilbyder. Intet ved sadelrådgivningen, sadelmageriet eller de produkter du finder på webshoppen, er overladt til tilfældighederne. Der er kælet for både funktionalitet, kvalitet, detaljerne i design, materialevalg og den lange holdbarhed. Vi vælger kun at tilbyde produkter fra nogle af de bedste leverandører, som har den samme passion som os – nemlig en passion for kompromisløst godt håndværk. Se mere på Sadelmagerjanguldborg.dk. Vi bor i Tappernøje og har fleksible åbningstider efter aftale.
Læs mere
Telefon: 21425000
MobilePay: 590520
Bolig

Lønnebo

Elmegade
, 6740
Vallensved
Læs mere
Frisør, helse og kropspleje
Levering til dørenWebshop

AlWi Organic

Tove Ditlevsens vej 9
, 4700
Næstved
Bæredygtige produkter til hele familien. Ring eller skriv så hjælper og guider vi gerne. Vi bringer gratis ud i Næstved og omegn.
Læs mere
Frisør, helse og kropspleje
Levering til dørenWebshop

AlWi Organic

Tove Ditlevsens vej 9
, 4700
Næstved
Bæredygtige produkter til hele familien. Ring eller skriv så hjælper og guider vi gerne. Vi bringer gratis ud i Næstved og omegn.
Læs mere
Sport og Fritid
GavekortVideo mødeWebshop

Encaustic voksmaling

Lundebakkevej 18E
, 4684
Toksværd
Ønsker du at arbejde med kreative kort og malerier.Det er sjovt med Voksmaling og nemt at komme i gang. Brug malejern, voksfarver og specialkarton, som ligger i startpakken. Materialer til voksmaling kan købes i mit galleri eller på min webshop. Tilbud i marts 2020. 1 startpakke + 32 ekstra voksfarver sælges til 700kr. 2 bøger på dansk sælges til 1 bogs pris. 120kr. Ved afhentning i galleri kan aftales at varerne stilles et sted, hvis du ikke ønsker at besøge mit galleri.
Læs mere
Sport og Fritid
GavekortVideo møde

Biosol Næstved

Lundebakkevej 18E
, 4684
Toksværd
Biosol - Miljøvenlig rengørings produkter er virkelig aktuelle lige nu. Med microfibrene og lidt vand kan du fjerne op til 99% af bakterierne. Ved normalrengøring med klud og kemikalier udgør det ca. 85%. Du spare både tid, vand og kemikalier ved at bruge Biosols microfiber produkter. Du kan bestille Biosol produkter hos mig. Kan afhentes i mit galleri, hvor der selvfølgelig er håndsprit til rådighed. Vi kan også aftale du afhenter produkterne, ved jeg sætter dem klar til dig et aftalt sted. Brug Biosols microfiber. Fibrene er ultratype i tråden og fungerer som en spiral. Derfor kan fedt og snavs trænge sig op i kluden. Du kan tørre af med en ren overflade op til 7 * kludens egen vægt, før fibrene er mættet.
Læs mere
Telefon: 21201202
MobilePay: 21201202
Bolig
GavekortVideo mødeWebshop

Galleri Koloristen

Lundebakkevej 18E
, 4684
Toksværd
Galleri Koloristen er fyldt med unikt kunst. Ovnformet glas, malerier og smykker samt hobbyartikler til Encaustic voksmaling, servietter, scrapbooking papir, smykkedele, perler, maling mm. Køb gavekort eller unikke gaver til den kommende tid.
Læs mere
Elektronik
City-to-goGavekortLevering til dørenSecond-HandWebshop

Blue City

Kindhestegade 28
, 4700
Næstved
Hos Blue City køber og sælger vi brugt elektronik. Vi sælger brugte elektronikprodukter til studie, underholdning og leg - både de nyeste modeller og ældre modeller, så der er noget til ethvert behov. Hos Blue City kan du spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er nemlig eksperter i brugt elektronik. Vi tester alle vores produkter grundigt inden videresalg, fjerner al gammel data og sørger for, at varen er ulåst og fejlfri - så du, som ny ejer, kan opleve følelsen af at stå med et nyt produkt i hånden. Vi giver altid 2 års garanti, når du køber brugt elektronik hos os. Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder! Når du køber brugt elektronik hos os, gør du noget godt for miljøet. Du sparer nemlig miljøet for unødvendigt spild af ressourcer og bidrager til en ændring af den "køb-og-smid-væk"-kultur, som præger samfundet. Hos Blue City er vi hvert fald stolte af at bidrage til et bedre miljø. Vi sælger produkter fra markedets førende producenter som Apple, Samsung Galaxy, ASUS, Sony, Microsoft, Nintendo, Lenovo, Huawei og mange flere. Uanset om du skal bruge en telefon, en tablet, en computer, en Macbook, en spillekonsol, en højttaler, en SOUNDBOKS, et TV, et kamera eller en anden form for elektronik til hjemmet, kan du finde det, du søger i vores store sortiment af brugt elektronik. Vores udvalg opdateres løbende, så du altid kan vælge imellem nye modeller og spændende produkter til gode priser. Vil du købe brugt elektronik med god samvittighed? Og samtidig spare en masse penge? Uanset om du leder efter et billigere eller et mere bæredygtigt alternativ, er Blue City det helt rette sted at købe billig elektronik og brugt IT udstyr. Tag et kig rundt i webshoppen og lad dig friste af de lave priser og det store udvalg. Du er også velkommen i en af vores butikker, hvor du kan få kyndig vejledning af vores dygtige medarbejdere. Velkommen til Blue City!
Læs mere
Dametøj
City-to-goLevering til døren

GREY’s

Axeltorv 9a
, 4700
Næstved
Grey's på Axeltorv tilbyder lækkert og velsiddende tøj til str. 38-54/56 til kvinder med former. Vi har udvalgt nogle de efter vores mening bedste danske mærker, som har sat særlig fokus på kvindekroppen med former. Her finder et håndplukket udvalg af de nyeste kollektioner fra ONLY Carmakoma, Junarose, Nr. 1 by Ox, DNY, Gozzip, TifTiffy og Zoey. Hos Grey's kan du blive klædt på, så du altid føler dig smuk og godt tilpas, og vi har selvfølgelig også masser af tilbehør i form af tørklæder, bælter, smykker m.m. Vi står altid til rådighed med gode råd om kropstype, snit, farver og styling, for vores mål er, at du som kunde altid skal føle dig glad og tilfreds med dit køb. Så nu er det slut med at kigge langt efter modeller, som ikke laves i din størrelse, slut med frustration over dårligt siddende, kedelige tunikaer og slut med at føle dig forkert, fordi det hele (eller halve) alligevel er for småt. Kom ind og få en kop te eller kaffe, kig i et plus-size modeblad eller en selvkærlig bog, og lad dig inspirere af vores udvalg af håndplukkede plus-size mærker, vores hyggelige lounge og den kropspositive atmosfære. Hos Grey’s er der god plads i prøverummet, gratis kaffe/te/kakao og et altid glad og hjælpsomt personale, som glæder sig til at lære dig at kende og finde lige præcis det outfit, som gør dig i godt humør. Vi glæder os til at se dig på Axeltorv 9A i Næstved. Se mere om Grey's og vores mærker på www.greys.nu eller følg os på Instagram og få masser af inspiration til dit næste tøjkøb. Grey's - Fordi dét er go stil.
Læs mere
Telefon: 31425442
MobilePay: 512166